Livø bryllup – midt i den milde natur på øen Livø i Limfjorden. Livets Ø er den romantiske ramme om det nærværende, hjertelige, farverige, rummelige og folkeligt festlige bryllup i og omkring de hvidkalkede bygninger, der bare udstråler den rene skære Morten Korch-idyl.

Og med den lækre rustikke mad, lavet med et bankende hjerte for vores lokale råvarer, er der virkeligt lagt op til samvær og fest.

Med fest på Livø er der lagt op til fællesskab, nærvær og bæredygtighed på jordnær og festlig vis. Her bliver man indkvarteret på forskellig vis i de 100 år gamle bygninger, så ingen skal køre hjem, og man mærker straks at alle “stempler ud” og bare er til stede – det er noget af det en lille ø som Livø kan. Mange vælger at medbringe præst eller giftefoged, og blive viet under trækronerne af Weichseltræerne ved forsamlingshuset.

Her er der borde, bænke, hygge og idyl, og man fornemmer næsten Poul Reichhardt ud af øjenkrogen, når man står ved kaffebuffeten og napper en ostemad med friskbagt Livøbrød.

Og har man valgt een af “Al fresco” bålmads-menuerne oplever man den liflige duft af mad, der bliver tilberedt lige foran jer, når I hygger med hinanden, har små sjove spil og jeres egne festlige indslag.

Kokken står med canapeer, der bliver stillet frem på rustikke planker, så I har den lækre “snack” som lysten kommer til…

I forsamlingshuset med de gotiske vinduer bliver hovedretten sat op på en stor flot rustik buffet og brudeparret er altid de første der får, når de bliver kaldt op og buffeten bliver præsenteret for dem og gæsterne. Kødet skæres ud efterhånden og de bedste stykker bliver udvalgt til hver enkelt.

Når I har spist går dansen frisk over plankegulvet og der bliver tændt op i grillen og lamperne i trækronerne i lunden udenfor, så natmaden kan ristes over gløderne når apetitten og behovet for frisk luft melder sig.