Overnat på Livø

Book ophold her
Hus 1

Hus 1

45 sengepladser fordelt på 11 værelser. Udvidet tekøkken. 1 stor opholdsstue. Lejebetingelser for Livø Feriecenter (PDF)

Hus 2

Hus 2

42 sengepladser fordelt på 11 værelser. Udvidet tekøkken. 1 stor opholdsstue. Lejebetingelser for Livø Feriecenter (PDF)

Hus 3

Hus 3

52 sengepladser fordelt på 9 værelser. Udvidet tekøkken. 1 stor opholdsstue. Lejebetingelser for Livø Feriecenter (PDF)

Hus 4

Hus 4

60 sengepladser fordelt på 11 værelser. Udvidet tekøkken. 1 stor opholdsstue. Lejebetingelser for Livø Feriecenter (PDF)

Munkebo

Munkebo

26 sengepladser fordelt på 8 værelser. Udvidet tekøkken (kogeblus, miniovn, service og gryder/pande). 1 stor opholdsstue.  Lejebetingelser for Livø Feriecenter (PDF)

Nonnebo

Nonnebo

3 familielejligheder med henholdsvis 2, 3 og 4 senge. Mulighed for opredning i stuen, så der er plads til 4, 5 eller 6 personer. Lejlighederne er nyrenoverede og indeholder bad, soveværelser og et hyggelig stue med brændeovn. Til hver lejlighed er der egen terrasse i...

Skolen

Skolen

20 sengepladser fordelt på 5 værelser. 1 køkken. 1 opholdsstue. Lejebetingelser for Livø Feriecenter (PDF)

Teltplads

Teltplads

Gode toilet- og badefaciliteter. Lille kogerum med gasblus. Bålpladser, med mulighed for primitiv madlavning. Gode læforhold. Hyggelig sø. Teltpladsen ligger i umiddelbar nærhed af bebyggelsen.I 2009 blev der bygget en dejlig ny toiletbygning med badefaciliteter....

Tiedemandsminde

Tiedemandsminde

2 “hotelværelser” med thekøkken (kogekedel og kaffe/the) lækker dobbeltseng, hems og eget badeværelse med toilet. Badeværelset lever op til enhver hotelstandard med moderne sanitet og stor lækker bruseniche. Soveplads til 2 på hemsen, hvor der også er et...

På Livø er der stor mulighed for både at overnatte med tag og telt over hovedet. Vi har overnatning på tre niveauer:

  • Teltplads – hvor I sover i eget telt og kan benytte toiletfaciliteterne og campingkøkkenet, der ligger i forbindelse med pladsen.
  • Vandrehjemsværelser – hvor I har eget værelse og kan benytte fælles toilet og bad på gangen
  • Hotelværelser – hvor I har eget toilet og bad i forbindelse med værelset.

Vi tilbyder lækker forplejning, såfremt du ikke selv ønsker at stå for maden